Ресторан Женева

Кращий в Тернополі

Ми постаралися створити для вас максимально комфортне місце для святкування весіль, банкетів, корпоративів на 120 осіб. У ресторані GenevA Ви можете скуштувати не тільки фірмові страви, але й традиційні блюда європейської та української кухонь.
У нас можна однаково приємно випити ранкової кави з 8.00, провести ділову зустріч, обід з колегами, відсвяткувати день народження чи весілля.

У Вашому розпорядженні:

  • Красивий, затишний зал;
  • Якісні страви європейської та української кухні;
  • Висококласний сервіс;
  • Допомога в організації свята;
  • Готові банкетні пропозиції;
  • Приємні ціни;
  • Оренда залу у подарунок( акція);
  • Наш ресторан гарантує гостям бездоганне, уважне обслуговування;
  • Для зручності наших гостей передбачена безкоштовна парковка.

 

Забронюйте стіл

Бажаний час:

Номер телефону

Весілля у ресторані Женева

Ресторан до 120 гостей. Оренда залу безкоштовна. Складемо найкращу пропозицію під ваш бюджет.

Детальніше

Банкети, дні народження у ресторані Женева

Фотосесія у подарунок. Складемо замовлення під будь-який бюджет. Банкетний зал на два поверхи. Велика дитяча кімната. Жива музика.

Корпоратив у ресторані Женева

Фотосесія у подарунок. Складемо замовлення під будь-який бюджет. Банкетний зал на два поверхи. Жива музика. Смачні стави від шеф-кухаря ресторану.

Детальніше

Бажаєте скуштувати найсмачніші страви Тернопільщини? Запрошуємо вас до ресторану GenevA! У нашому меню ви знайдете улюблені страви європейської та української національної кухні, надзвичайні регіональні частування. До ваших послуг комфортний готель в Тернополі, надзвичайно затишний ресторан, де ви можете випити кави, провести ділову зустріч, замовити обід або проведення цілого свята.

Ресторан для весілля

Шукаєте ресторан для святкування найурочистішої події у житті? Ми допоможемо організувати весілля з урахуванням усіх ваших побажань. Велика банкетна зала на два поверхи дозволяє запросити до 120 гостей. Завдяки зручному розташуванню, розкішним інтер'єрам та майстерним кухарям «Женева» є одним з найкращих ресторанів Тернопіля для весілля. Гостинний персонал зробить усе, аби цей день був сповнений для вас тільки приємних вражень.

Співробітники GenevA допоможуть скласти меню та забезпечать бездоганне обслуговування гостей. Весілля – чудовий привід для подарунків, і наш ресторан ніколи не залишається осторонь цієї чудової традиції. Від нас молодята безкоштовно отримують романтичний номер та оренду банкетної зали. До того ж, гості свята можуть забронювати готель зі знижкою.

Святкування дня народження

День народження лише раз на рік, тому дозвольте собі справжнє задоволення, замовивши банкетну залу для святкування цієї важливої події у найкращому ресторані в Тернополі. Ми складемо замовлення з урахуванням особистого бюджету, підберемо банкетні пропозиції на ваш смак. Для маленьких гостей свята працює дитяча кімната, де малеча знайде чимало цікавих, а головне, безпечних розваг. За вашим бажанням буде присутня жива музика (репертуар добирається окремо).

Наші переваги

Обираючи кафе у Тернополі для святкування урочистої події чи просто гідного відпочинку, зверніть увагу на готельно-ресторанний комплекс «Женева». До наших основних переваг без сумніву можна віднести:

Якщо ви шукаєте хостел в Тернополі та прагнете щирої української гостинності, завітайте у готель GenevA. Радимо бронювати номери та банкетну залу заздалегідь.

Меню ресторану Женева

Сніданкове меню
  • Американський сніданок
  • Французький сніданок
  • Фітнес сніданок
  • Круасан
  • Сирники
  • Сир твердий
  • Сир творог
  • Шинка
  • Масло вершкове
  • Сметана
  • Джем
  • Хлібний кошик
  • Тост
Банкетне меню

Брускети
  • Брускета капрезе
  • Брускета з прошутто
  • Брускета з лососем
  • Брускета з ікрою
Нарізки
  • Тарілка відбірних свіжих овочів
  • Плато маринадів
  • Сирне тріо
  • М’ясна нарізка італійських делікатесів
  • М’ясне домашнє асорті.
  • Рибний дует з лосося та скумбрії власного посолу
  • Карпаччо з сала маринованого під соусом вінігрет
  • Нарізка свіжих фруктів в асортименті (на вагу)
Холодні закуски
  • Еклер з сирним мусом та шинкою
  • Профітролі з лососем та крем-сиром
  • Рулети з норвежського оселедця
  • Печінкові панкейки з сирним кремом
  • Гриби білі мариновані з цибулевими кільцями
  • Печериці мариновані за власним рецептом
  • Пате з печінки у поєднанні з яблучним чатні
  • Фірмовий м’ясний паштет з м’яса телятини та свинини
  • Класичний холодець із курки
  • Заливне із яловичого язика
  • Короп фарширований у авторському виконанні
  • Фірмовий товстолоб власного посолу
Салати
  • Салат Грека
  • Овочевий фреш-салат на азіатському соусі
  • Салат Цезаре з курчам
  • Салат з пелюстками лосося та авокадо
  • Фірмовий салат з качиною грудкою
  • Салат Олів’є з тигровими креветками, перепелиним яйцем
  • Салат з телячим язиком на фірмовому соусі.
  • Оригінальна шуба з скумбрією власного посолу
  • Теплий салат з рибою в горіховому соусі
  • Салат з телятиною
  • Теплий салат з куркою та грибами
  • Салат з тигровими креветками, кальмарами та мідіями
  • Салат з GenevA
Перші страви
  • Бульйон курячий з локшиною на заправці з в’ялених томатів
  • Борщ червоний банкетний.
  • Юшка з лісовими грибами та копченостями
  • Юшка з трьох видів риби
  • Суп під замовлення гостя
До перших страв
  • Кіш-лорен м’ясний
  • Слойка з сиром
  • Слойка з м’ясом
  • Пампушки
  • Хліб
  • Грінки
Закуски на гарячий стіл
  • М’ясні конвертики з кінзою в тісті філо
  • Жульєн з філе курячим та грибами
  • Закуска з баклажана, моцарелли та томатів під соусом песто
  • Сирні кульки з кремом бальзамік
  • Куряча печінка з яблуком під соусом демігляс
  • Голубці м’ясні в овочевому соусі
Страви з птиці
  • Страва від шефа качка фарширована
  • Качине філе з яблучним чатні
  • Куряча грудинка запечена з моцареллою та томатами
  • Фірмовий рулет з індичого філе
  • Медальйони з ніжного курячого філе
Рибні страви
  • Філе білої риби, в беконі під вершковим соусом
  • Рулети з філе морської риби на овочевій подушці
  • Запечене філе морського окуня
  • Судак під горіховим соусом
  • Філе лосося у лимонному соусі
  • Фірмовий сом під глазур’ю, з оливковим соусом
  • Форель річкова запечена на грилі
Основні м’ясні страви
  • М’ясо від шефа
  • Каре телятини, приготоване на грилі
  • Телятина тальто
  • Фірмові медальйони із телятини
  • Кролик конфі з овочевим соте
  • Свинні ребра з чорносливом
  • Ковбаса печена за авторським рецептом
  • Шашлик свинний подається з маринованою цибулею
  • Стейк з філе свинного
Гарніри
  • Картопля запечена
  • Картопляний гратен з твердим сиром
  • Картопляне пюре з вершковим маслом
  • Картопля печена з пармезаном та розмарином
  • Овочі гриль у фірмовому соусі
  • Рис басматі з пармезаном та вершковим маслом
  • Гречка з грибами
  • Банош з бринзою
Соуса
  • Соус, який найкраще смакує до м’яса
  • Соус для риби
  • Фірмовий
Десерти
  • Французький шоколадний фондан
  • М’яке морозиво в асортименті
  • Ванільна панакотта
  • Тірамісу класичний.
  • Крем-брюле
  • Торт Брауні на основі бельгійського шоколаду
  • Торт GenevA
Напої
  • Узвар
  • Імбирно-цитрусовий лимонад.
  • Компот фруктовий
Дизайн і розробка cfoxstudio